Siitä on taas mennyt aikaa, kun viimiksi kirjoittelin.. Kiireistä on ollut koulun kanssa ja muuten on tuntunut, ettei ole saanut aikaiseksi mitään kuvattavaa tai kirjoitettavaa. Mutta jotain sentään on tullut valmiiksi, tai edes on keskeneräistä.

Aloitetaan korteista;
273080.jpg
(Sorii, en jaksa enää alkaa kääntämään tuota..)
273087.jpg
Noita kuusikortteja on yhteensä 14, eri värisinä, perusmalli on sama.
273090.jpg
Anteeksi tumma kuva, toivottavasti saa edes jotain selvää.
273091.jpg
Tuunattu vanhoista joulukorteista.Vähän kuva heilahti.
Joulukortteja alkaa olla kohta tarpeeksi, huomennakin kun on tarkoitus pitstää korttipaja pystyyn. Tai siis.. Sehän on koko ajan pystyssä. Tällä pöydällä siis pitäisi saada suunnilleen pidettyä kaikki askartelutarvikkeet, vielä ne jotenkuten tuohon mahtuvat. Ja siis siivotahan ei toki voi, se vie liikaa arvokasta aikaa ;)
273095.jpg
Tässä vielä pari muuta korttia. Vasemmanpuoleinen meni isänpäiväkortiksi.
273106.jpg
Muutamia virkkauksiakin on kesken, tässä Stitch`n bitch; koukussa -kirjaa mukaillen tekeillä oleva bolero.
273112.jpg
Koulun käsityönä aloitin samaisen kirjan ohjeen mukaan tehdä myöskin toppia.
273117.jpg
Valmista on myös tullut, vaikkakin melko vähän. Kuitenkin :) Kahdet kämmekkäät lahjoitin jo maailmalle, niistä unohtuikin sitten ottaa se kuva. Yksistä kämmekkäistä en muistanut nyt ottaa kuvaa, mutta yhdet sain tähän kuvattua. Älkää välittäkö vielä päättelemättä olevista langanpäistä :D Joululahjoiksi matkustavat nämä.
273119.jpg
En muistanut ottaa kuvaa myöskään koulussa ompelemastani laukusta, se tulee sitten toisen kerran. Tässä kuitenkin kuva toisesta joululahjaksi menevästä jutusta, tuollainen "hikinauha" ranteeseen. Näitä olisi erityylisinä tarkoitus tehdä vielä kolme.
273121.jpg
Siinä oli tämän kerran kuulumiset. Josko olisi aikaa ja jaksamista päivitellä tätä vähän useammin tästä lähtien :D