Jotenkin se on olevinaan niin ylivoimaista siirtää kuvia koneelle ja laittaa ne tänne blogiin.. No, päätinpähän nyt kerrankin viikonlopun kunniaksi päivitellä tätä edes vähän. Vaikka mitään en ole oikein aikaiseksi saanut.. No, kuitenkin.

373265.jpg
Tässä hurjia suunnitelmia kouluun, kässän lopputyöhön. Siis hame mustasta sametista (joka muuten on jo ihan hyvällä mallilla ;), toppi Mandarin Petit (tjtn sinnepäin) langasta (johon ei vielä ainakaan ole minkäänlaista ohetta..) ja sitten bolero mustasta harsomaisesta kankaasta (jonka nimeä en vieläkään muista). Tää olis aika kiva asukokonaisuus ja käyttöä löytyis, jos vaan onnistuisin tekemään tän. Mine kun en oo ollu yleensä kovin hyvää pataa ompelukoneitten kanssa..
373267.jpg
Muutama lehmäkortti.. :P Sain tällaiset 3D-kuvat, ja heti piti kokeilla, että mitä näistä saa aikaiseksi. Toi oikeenpuolimmainen meni vähän liiankin epätasaisesti, nyt siinä näkyy liian selkeesti eri kerrokset.. Muitakin kortteja, lähinnä kukka-aiheisia, on tullut tehtyä mutta niistä en nyt jaksanut kuitenkaan kuvia ottaa.

Ja viimeiseksi miun ylpeyden aihe;
373274.jpg
Ensimmäiset villasukat, joitten tekeminen onnistui.. :) Yleensä kaikissa sukissa on ollut liian kapeat varret ja liian leveät terät, ei onneksi tällä kertaa.